Video

Video er det mest effektive redskab til online markedsføring. Lad I am Web stå for jeres videoproduktion!

 

Derfor skal din hjemmeside have video

Googles duks

Google kan bedre lide din hjemmeside, hvis du har video på forsiden. Dvs. du bliver placeret bedre i søgeresultaterne... og det er jo ikke skidt.

Bliver hængende

Besøgende bliver hængende længere og bliver engageret imens der er der. Video aktiverer både øjne og ører, og det betyder mere fokus på dit budskab.

Effektiv information

Video leverer præcis og hurtig information til dine besøgende, og det betyder at mange besøgende som ellers var hoppet fra, også modtager informationen.

Personlighed

Video kan være en glimrende måde at vise verden, at bag jeres virksomhed står der rigtige mennesker af kød og blod. Det skaber tillid og giver nærhed.

Underholdning

Der er ingen grund til udelukkende at holde din video informativ - et underholdende indslag, gør at folk husker videoen og dit budskab meget bedre.

Skil dig ud

I en verden hvor mange har ens (på overfladen) produkter, er video en nem måde at skille sig ud fra flokken. En god og underholdende præsentation gør at kunderne vælger jer, fremfor konkurrenten.

Hvorfor video?

Videoer på din hjemmeside giver dig større mulighed for at få dit budskab ud til kunden. På 30 sekunder kan du nå at sælge mere, end hvis kunden bruger 30 sekunder på resten af hjemmesiden.

Jeg kan hjælpe dig med videomarkedsføring, præsentations videoer, produktvideoer, reklame videoer, virksomheds præsentationer, event videoer, konferencevideoer, bryllups videoer eller lige den video du står og mangler.

Case //

Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande

Til årets generalforsamling og hjemmeside havde Erhvervsrådet brug for at vise resultaterne fra året, der var gået. Og hvilken måde var bedre end at gøre det gennem levende billeder med mennesker og liv frem for en kedelig Powerpoint-præsentation.

Efter et par møder aftalte vi, at de selv fandt selv cases og emner for interviewene, mens I am Web stod for det tekniske.

Videoer produceret af I am Web

Vil du vide hvordan video kan hjælpe dig?

Et opkald og et møde er ganske uforpligtende. Så hiv endeligt fat i mig, hvis du har brug for at vi mødes og snakker om hvordan jeg kan dække dine behov.

Kontakt

Adresse

  • Birk Centerpark 40
  • 7400 Herning

Info

  • CVR:
    37916846
  • Bank:

    7393 - 4164008393