Hjemmesider

Har du brug for en professionel hjemmeside i et professionelt webdesign, så står jeg klar til at hjælpe dig

 

Det får du

Når du køber en hjemmeside hos I am Web, får du ikke bare en hjemmeside, men en lang række services

Sociale medier

Starter man fra scratch, kan det være uoverskueligt at skulle til at oprette kontoer på alle de forskellige medier der er behov for.

Derfor hjælper jeg selvfølgeligt med dette, og sørger for at de er integreret med hjemmesiden og passer til den visuelle identitet.

Søgeordsoptimering

Google er afgørende for om du får nogle besøgende, og derfor er det vigtigt at Google (og de andre søgemaskiner) ved hvad siden handler om, så de kan indeksere den korrekt.

Jeg hjælper med at få de rigtige ord fremhævet på din side, og sørger for at google finder dem.

Mobiloptimering

Over 60% af alle besøg på hjemmesider, bliver foretaget fra en mobilenhed, og det er derfor vigtigt at din hjemmeside tager sig godt ud på en lille skærm, og at brugervenligheden er i top.

Jeg optimere både den grafiske og tekniske del, så den besøgende får så god en oplevelse som muligt, fra deres mobilenhed.

Nyhedsbrev

Nyhedsbreve er klart den markedsføringsform, med lavest omkostning pr. tjent krone, og derfor kan jeg kun anbefale at din virksomhed benytter sig af dette.

Jeg sørger for at integrere tilmelding til nyhedsbrevet, på hjemmesiden, og sørger ligeledes for at sætte en mail skabelon op, så det er nemt for jer at komme i gang.1

Video manualer

Mange vil gerne have muligheden for at opdatere deres hjemmeside selv, men ofte kan man komme til at glemme hvordan det gøres, fordi der kan gå længe i mellem.

Derfor leverer jeg en video guide, til hvordan de mest normale ting opdateres på hjemmesiden.

Integration

Der finder mange eksterne ydelser som kan optimere hjemmesider - hvad enten det er i funktionalitet eller brugervenlighed.

Jeg kan blandt andet hjælpe med integration og opsætning af Google Maps, CDN (Content Delivery Network), Facebook feed og meget mere.

Priser fra kr. 12.000 + moms

Processen

Der forskel på behov. Men som udgangspunkt tager jeg afsæt i nedenstående proces, da min erfaring siger at den dækker de fleste behov.

 

  • Step 1 - Indledende møde:

    Hvor vi lærer hinanden at kende, afklarer hvem du er, dit produkt og din indentitet. Så kan jeg nemlig lave et produkt, der passer lige præcis til din virksomhed. Jeg kunne stagtens komme med en standartløsning, men jeg foretrækker at lave noget, der passer til din identitet.

  • Step 2 - Oplæg:

    Du modtager et oplæg, der indeholder en beskrivelse og tegning. Du modtager også en pris på det færdige produkt og en tidsplan. Vi afstemmer forventninger og indgår en aftale, hvis disse matcher.

  • Step 3 - Grafisk udkast:

    Jeg laver et grafisk udkast af dit produkt, som du godkender efter eventuelle rettelser.

  • Step 4 - Færdigt produkt:

    Jeg bygger produktet færdigt og gør det klar til at gå i luften.
    Min erfaring siger mig, at det giver mest mening at du modtager videomanualer, som du altid kan gå tilbage og se igen, hvis du får brug for det. Du får selvfølgelig også et specifikations-ark med alle tekniske detaljer, så du til enhver tid kan skifte leverandør - du skal nemlig kun bruge mig, hvis du er tilfreds med mit arbejde.

  • Step 5 - Du går i luften:

    Din hjemmeside går i luften og er nu funktionsdygtigt og klar til dine kunder.

I am Web tilbyder også

Webshop

Video

Sociale medier

Grafisk design

Visitkort

Vedligehold

Opdatering

Rådgivning

Nyhedsbreve

Timeprisen er kr. 650 + moms, men ønsker du et tilbud inden du siger ja, kan jeg også klare det.

Hjemmesider leveret af I am Web

Stjernholm A/S

Planner Days

Alletiders

The BeBetter Academy

Bjerrely

MJT

OrgaNicer

Skibbild Entreprise

Børne- og ForældreCare

Har du brug for min hjælp?

Et opkald og et møde er ganske uforpligtende. Så hiv endeligt fat i mig, hvis du har brug for at vi mødes og snakker om, hvordan jeg kan dække dine behov.

Kontakt

Adresse

  • Birk Centerpark 40
  • 7400 Herning

Vi er medlem af FDIH